Intrebari frecvente

1. Cum plasez o comanda?
Plasarea unei comenzi pe https://antonioassante.ro nu este conditionata de inregistrarea unui cont. Totusi, recomandarea noastra este sa te inregistrezi, pentru a cumpara rapid si usor si a beneficia de acces rapid la istoricul si starea comenzilor si a cereri de retur.
Pentru a cauta un anumit produs, poti folosi butonul de Search sau campaniile active pe site. De asemenea, poti selecta categoria de produse din meniul principal.
Daca te-ai hotarat pentru un produs, selecteaza marimea si apasa butonul “Adauga in cos”.
Pentru a vizualiza produsele din cosul de cumparaturi, apasa butonul “Cosul meu”. In cazul in care doresti sa modifici cantitatea produselor adaugate in cos, poti face acest lucru facand click pe +/- . Daca iti doresti sa stergi produse din cos, foloseste butonul “Sterge produsul din cos”.

Pentru a finaliza comanda, apasa butonul “Finalizeaza comanda”. In pagina de finalizare a comenzii, trebuie sa completezi informatiile de facturare, modalitatea de plata si de livrare, detaliile de impachetare si detaliile comenzii tale.
Poti adauga observatii in sectiunea “Observatii” in pagina de finalizare a comenzii. Apasa apoi “Finalizeaza comanda”.

2. Trebuie sa ma inregistrez pentru a putea plasa o comanda?
Plasarea unei comenzi pe https://antonioassante.ro nu este conditionata de inregistrarea unui cont. Totusi, recomandarea noastra este sa te inregistrezi, pentru a cumpara rapid si usor si a beneficia de acces rapid la istoricul si starea comenzilor. Inregistrarea este necesara pentru a putea beneficia de serviciul de retur desi serviciul de retur se poate accesa si prin inregistrarea ulterior plasarii comenzii folosind aceasi adresa de e-mail ca si cea care a fost folosita pentru plasarea comenzii.

3. Mi-am uitat parola. Cum trebuie sa procedez?
Pentru a-ti recupera parola poti accesa pagina de log-in (https://www.antonioassante.ro/FrontendUsers/login) iar acolo iti vei putea recupera parola folosind butonul “Ai uitat parola?”.

4. Ce marime mi se potriveste?
Pentru a afla dimensiunea care ti se potriveste, poti folosi tabelul dimensional din pagina de produs, care se regaseste la sectiunea Ghid marimi.

5. Cum stiu daca un produs se afla in stoc?
Fiecare produs are alături de descriere stoc-ul disponibil.

6. Cum pot achita o comanda plasata pe https://antonioassante.ro?
Modalitatile de plata sunt prezentate in pagina de check-out. O varietate de modalitati de plata va fi prezenta in functie de tara de livrare care a fost selectata.

7. Ce taxe suplimentare voi plati?
Singura taxă existentă este plata transportului – 17Lei, afară de cazul în care comanda dvs depăseste 200Lei, moment în care costul transportului devine 0 .

8. Cat dureaza livrarea comenzilor?
Termenul in care vei primi produsele este comunicat in pagina de check-out in termen de numar de zile lucratoare, exceptie facand zilele de sambata si duminica si sarbatorile legale. În timpul campaniilor de reduceri, se poate prelungi timpul de livrare al coletelor.

9. Cum pot returna sau schimba un produs? Daca optez pentru returnarea produsului imi va fi restituita intreaga contravaloare a acestuia?
Pentru a afla procedura de retur acceseaza pagina „Retur comenzi online”. Din motive de igiena, lenjeria intima nu poate fi returnata.